Vandaag deel ik met jullie mijn eigen top 10 van zwangerschapsvideo’s (ook wel de bekende parodieën op een bekend nummer) op YouTube

Als je zwanger bent ben je dit vaak op het einde wel een beetje beu, soms is het dan leuk om even een leuke video op te zetten van hoogzwangere (dansende of gek acterende) mama’s, zelf was ik het zó zat dat we in een melige bui er maar een filmpje van hebben gemaakt.

Ik zag al die leuke parodieën van bekende liedjes online en dacht dat ga ik ook doen, nu lijkt het net of ik geen pijn had of niet moe was, natuurlijk was ik dit wel, helaas heb ik bij alle drie mijn zwangerschappen al (voor)weeën vanaf de 30e week, in plaats van erom huilen (ach ja dat heb ik eigenlijk ook wel gedaan) vind ik het altijd fijn om ergens positief mee om te gaan dus besloot een gek filmpje te maken.

Misschien had ik deze beter (toen mijn hormonen weer waren gezakt) van het internet af kunnen halen want pas kwam ik dus iemand tegen die mij online had gezien en helemaal in een scheur had gelegen, dat plezier wilde ik jullie niet misgunnen 😉

Maar goed ik wil deze en andere leuke zwangerschap parodieën vandaag met jullie delen om alle hoogzwangere moms to be even een hart onder de riem te stoppen of misschien te inspireren om ook eens gek te doen, wie weet komt die baby dan snel in je armen te liggen in plaats van je blaas als een origami papiertje te gebruiken.

1. HOW LONG I’LL GO 

Even een opzwepend liedje over de laatste loodjes van Vaiana 🙂

2. I’M PREGNANT AND I KNOW IT

Hier was mijn eigen video op geïnspireerd, vond hem toen zo grappig! Dat liedje was toen ook net uit dus dat scheelt (alles in context he) vooral die vreetbuien, heerlijk!

Weet je dat ik ooit een huilbui midden in de McDonalds heb gehad omdat ze mijn favoriete hamburger ineens niet meer hadden, de chili chicken alleen dan met honing mosterd saus in plaats van chili saus, ze hadden de saus nog van de wrap die ze hadden dus ik snapte echt niet waarom ze niet gewoon op die burger konden gooien, OMG dramaqueen much? Maar goed na een flinke horrormonen bui kreeg ik van de lieve vrouw van de McDonalds een hamburger met je raadt het al; honing mosterd saus en een briefje die ik altijd mocht inleveren bij hun dat ik DIE hamburger toch mocht hebben 😉 Achteraf denk ik; doe normaal Isabel, serieus, huilen om een hamburger maarja laten we het er maar op houden dat je jezelf niet bent soms als je zwanger bent.

Horrormoon Momentje van Isabel

03. FETTY WAP – TRAP QUEEN 

Lekker die horrormoontjes joh 😛 

 

Voor alle badass momma’s out there!

04. BLACK WIDOW PARODY “WHERE HAVING A BABY”

Rappende baby mama….. hele verkleedpartijtjes, het kan allemaal niet gek genoeg 🙂

05. CLOSER PARODIE

Bevallen is geen pretje, als je water breekt is het soms een beetje paniek want ja ook al heb je 40 weken gewacht dan is het toch ineens “echt” en een beetje eng. Ook voor de papa’s natuurlijk die enigszins fatsoenlijk nog auto moeten rijden 😉

Maar tipje mensen, doe je gordel aub aan en ga niet liggen in de auto, het is wel de bedoeling dat je veilig in het ziekenhuis komt.

06. HELLO BABY PARODIE 

OMG die laatste weken pffff die mogen van mij geschrapt worden hoor… als ik al die hupsende mama’s zag die de laatste weken geweldig vonden kreeg ik spontaan een hap maagzuur in mijn mond…. (gelukkig voor hun hoor maar voor mij voelde toch echt niet zo)

07. I’M SO PREGNANT

Deze ben ik aardig als ik zwanger ben alleen dan +50 kilo ofzo 

Lekker humeurig rappend door de straten haha

08. BEETJE VALS MAAR TOCH LEUK, CAN’T STOP THE FEELING

Speciaal voor alle papa’s 🙂

09. ALL ABOUT THAT BUMP

Soms vraag je je af hoe groot die buik nog kan groeien, op het laatst is het écht “All about that Bump”

10. BABY ONE MORE TIME

Deze mama maakt even een parodie op de Britney Spears liedjes, super origineel gemaakt deze vind ik zelf…

AND… LAST BUT NOT LEAST MIJN EIGEN (GEKKE) ZWANGERSCHAPSFILMPJE

Superbenieuwd wat je van mijn filmpje vind, heeft het je laten lachen? Mooi, missie volbracht!

Ik heb er zelf ook zo om moeten lachen tijdens het maken maar zeker nu nog!

Weet jij nog een leuke video of wil jij jouw favoriete horrormoon momentje met mij delen, deel hem dan nog vooral hieronder in de reacties

Binnenkort een top10 van de leukste momlife parodies 🙂

 

Liefs Isabel