Leg alle mooie momenten en mijlpalen vast in onze nieuwe ‘MOMENTS’ collectie bewaarboeken!

Met de nieuwe collectie ‘Moments’ invulboeken is een prachtige nieuwe serie bewaarboeken ontstaan. Uniek, tijdloos, leverbaar in maar liefst 6 kleuren / varianten in een klassiek design. Alle boeken kunnen worden gepersonaliseerd waardoor je je eigen originele invulboek krijgt.

We hebben een geweldig nieuw (en groot, want hij is 30 x 30 cm)) opgroeiboek ‘Moments & Milestones’ tot maar liefst 18 jaar waar je jullie verhaal helemaal kwijt kunt maar ook worden er nieuwe invulboeken aan de serie toegevoegd zoals de nieuwste toevoeging ‘Picture Moments’, een klein bewaarboek waar je je alledaagse foto’s (bijvoorbeeld die leuke Instax foto’s) toch een mooi plekje kunt geven (ook ideaal voor die Oma’s die graag hun familiefoto’s delen)

Met onze hardcover invulboeken hebben wij een keuze gemaakt voor duurzaam, deze boeken blijven mooi met de tijd! Ook niet te trendgevoelig zodat deze nog steeds mooi zijn over enkele jaren. Verder hebben we het zo makkelijk mogelijk gemaakt met niet te veel poespas, verplichte vragen en gedoe maar ruimte voor JULLIE VERHAAL!

Resultaat 1–48 van de 144 resultaten wordt getoond

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.