OVER STUDIO DEMICO®

Ik ben Isabel Kuijlaars gelukkig getrouwd met mijn man Martin en mama van Dean, Miley en Cooper ben ik na jarenlang diverse webshops met veel succes te hebben gerund eindelijk eens mijn eigen creatieve plannen eens op de eerste plaats gaan zetten.

Als mama van 3 kinderen van (bijna 11, 9 en net 4 jaar) heb ik altijd tijd tekort maar ik wilde wel graag iets voor hun maken, ik wilde een makkelijk invulboek, geen poespas, geen 1000 verplichte invulvragen maar ruimte voor ONS VERHAAL. Want daar draait het toch om, om jouw kleintje en jullie gezin. Ze zijn maar zo kort zo klein!

Ik probeer altijd iets unieks en eigens te doen met de producten die ik maak, zo ben ik begonnen met de babygroeikaarten, leuke zwangerschapskaarten gebaseerd op groente en fruit, later volgde hier ook een boek van. Ik hoef denk ik het succes van ons unieke schoolfotoboek niet uit te leggen, je komt ze inmiddels overal tegen. In onze shop vind je diverse leuke varianten!

Ook ons originele opgroeiboek tot 18 jaar bleek een topper, want alle boeken die ik kende gingen maar tot 4 jaar en ik wilde graag iets leuks om mee te geven aan ze later waar je doorheen kan bladeren en ze letterlijk ziet opgroeien!

Verder vind je allerlei leuke kaarten en boeken voor tijdens de zwangerschap, de babytijd maar ook erna dus, omdat ik al oudere kinderen heb weet ik hoe leuk het ook kan zijn om als ze ouder zijn ook wat bij te houden. We houden je hier bij Studio DEMICO® dus nog wel even zoet en ook al heb je geen kinderen zorg ik voor leuke stationery om je huis op te fleuren of de dagelijkse gang van zaken net even wat handiger te maken!

Ik werk elke dag aan nieuwe boeken, kaarten, posters etc want dit vind ik toch het allerleukste om te doen en kan ik mijzelf heerlijk creatief in kwijt.

Ook probeer ik out of the box te denken en hebben we op veler verzoek ook boeken voor twee mama’s of twee papa’s en nu ook een uniek babyboek voor sterrenkindjes, een boek wat niemand eigenlijk wilt invullen maar toch ook heel erg belangrijk is voor ouders van een overleden baby. Want iedereen verdiend een prachtig bewaarboek!

Mijn man Martin helpt ook mee in de zaak en samen zorgen wij dat alle bestellingen snel en leuk ingepakt bij je thuis komen, ik heb zelf een megahekel aan lang wachten als je iets leuks hebt besteld dus daarom doen wij altijd extra ons best om je bestelling snel te verzenden!

Ik heb nog enorm veel plannen en sta altijd open voor nieuwe ideeën van klanten dus mis je iets of wil je iets bijzonders dan mail me naar info@studiodemico.nl en ik help je graag verder!

Heel veel liefs!

Isabel

 

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.